Egy kis ékszer! iStick Amnis 2

Előszó

Szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni! Ennek tükrében érkezett hozzám egy aranyos kis ékszernek tűnő e-cigi, mely még kereskedelemben nem kapható. Intelligens kis mod, új generációs GT porlasztók, és rengeteg kiegészítő jár a kithez.

Használat

Nem szoktam kiemelni  mi van a dobozban, de most úgy érzem kell, mert kiemelkedő a tartozéklista, amely egy szipkából, plusz palástból, nyakpántból, gumigyűrűkből, tank szétszerelő segédeszközből, O-gyűrűkből, és természetesen, az új generációs e-cigikhez híven type C töltő kábelből áll. 

Mod

1100 mAh akksija beállítástól, és használattól függően, de kibírja a napot.Ugyan a zsebünkben is elfér, mert mérete abszolút zsebbarát, de a gyártó csatolt egy pántot is, amellyel lehetőségünk van a nyakunkban is hordani, mint egy medált. Az elképzelés jó, a kivitelezés már annyira nem, mert jobban el tudnék képzelni erre egy tank nélküli e-cigit pl.: egy Tance-t. Az Eleaf nem tette túl bonyolulttá ezt a modot, hiszen hiányoznak róla a szokásos előfűtési, hőmérsékleti beállítások. Mivel konkrétan kijelző sincs rajta, ezt nehéz is lett volna megoldani. Helyette viszont egy kis funkció gombot találhatunk az oldalán, ami a porlasztó állapotától függően állítja a teljesítményét a számunkra megfelelőre. Ezzel kapunk egy energiatakarékos e-cigit, amely a kijelző főbb hátrányait megoldja. A középső tűzgomb fényének színével kapjuk az akkumulátor töltöttségének állapotát . Zölden világít 60-100 % között, 20-60 % között kéken, és 0-20 % között pirosan.

Az intelligens mod használt beállításai 1 ohm felett, és alatt

Tank

A GTiO tank eredetileg 1,8 ml kapacitású palásttal van felszerelve, de átalakítható bubis 3 ml-esre. Az átszerelés most sem volt egyszerű, de épp ésszel rá lehet jönni, hogy hova való a kis szerszám, amit a csomaghoz kaptunk. A porlasztó nem tekerős, csak ki kell húzni. Az új generációs hibrid GT porlasztókból adódóan ezt a kitet is lehet MTL-ként, és Dl-ként is használni, ehhez az Eleaftól most szipkát kaptunk. Gőzben jó, ízben viszont kicsit alul marad, így érdemes élénkebb ízeket választani. Az utántöltés itt is a sapka oldalra csúsztatásával oldható meg folyás mentesen, ami ráadásul elég passzos ahhoz, hogy ne akarjon állandóan a zsebünkben kinyílni, és mindezt sikerült az Eleafnak úgy megoldania, hogy ne kelljen felesleges gumigyűrűket használnia. Szipka itt is műanyagból van szerencsére.

Összegzés

Ezzel megkaptuk a második Eleaf e-cigit, amely GT porlasztókat használ. Ezen a porik teljesítmény besorolását a GS, és az EC közé lehetne sorolni. Megkapjuk majdnem az EC porlasztós gőzt, és a GS ízeket. Jelenleg még csak 3 alap porlasztókból válogathatunk, de nemsokára tovább bővül a család, és kíváncsi leszek, hogy mit fognak tudni ebből a termékcsaládból kihozni.

Ajánlás

Egyértelműen kezdőknek ajánlanám, olyanoknak, akik átszokóban vannak a hagyományos cigiről, mert ezzel egy olyan készüléket kapnak, amivel kicsit több füst imitációt kapnak a megszokottól. E-liquid választásnál mindenkinek kicsit erősebb intenzitású ízt javaslok, mert az általam használt Hangsen USA mix íztelenebbnek tűnt.

 • 10/10
  Dizájn és anyaghasználat - 10/10
 • 8/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 8/10
 • 8/10
  Ár/érték arány - 8/10
 • 8/10
  Íz, és gőz - 8/10
8.5/10

Összegzés

Kialakításban jó, anyaghasználat szempontjából kiemelkedő, a plusz kiegészítésekkel pedig már páratlan. Mérete rendkívül kicsi, annak fényében, hogy külön modja, és tankja van. 23 W maximum teljesítményével nem túl izmos egy DL-hez, de GS-hez már megfelelő, viszont nagy előnye, hogy úgy lehet állítani teljesítményt, hogy közben ezt energiatakarékos módon kijelző nélkül oldjuk meg. Árban ha azt nézzük, hogy mi minden jár a kithez, teljesen megfelelő. Ízben kevés, gőzben viszont annál jobb. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük