Vagányok közt a király! Eleaf Tance Max

Előszó

Az utóbbi időben eléggé divatossá váltak a pendrive-ra hasonlító e-cigik, azaz a PEN kittek. De ezek az e-cigik inkább divatos és egyedi megjelenésükről, és kis méretükről híresek, és nem feltétlen az aktív használhatóságukról… Na most a Tance Max lehet rácáfol erre?

Használat

Használata nagyon egyszerű, egy tűzgomb található rajta, amely megnyomásával az akkumulátor aktuális töltöttsége színén világít. Zöld a közel maximális, kék a közepes, és a piros az alacsony szintet jelzi. Az 1100 mAh aktívabb használat mellett nagyjából 8 órát bírnak. Tehát egy munkaidő alatt nem kell rátölteni, és nagyjából 2 óra alatt a type C töltésnek köszönhetően nulláról teljesen feltölt. Simán 6 mg-mos e-liquid folyadékot használtam, nem kellett erősítenem, viszont az utántöltéssel megszenvedtem egyszer-kétszer, mert kicsi a folyadéktöltő nyílás, és levegővel e-liquid is jön ki. Fix 15 Watt teljesítményt ad le, nincs állítási lehetőség.

Mod, és tank

Az iTad Pod-hoz hasonlóan itt is egy értelmes porlasztót kapott a KIT (GS Air S), amely gombnyomásra aktiválódik (a kisebbik testvére csak szívásra). Hogy ez miért jó? Mert ezáltal MTL, és nem csak DL-ként használható. A “cartridge” azaz a patron, itt a tank szerepét játssza, amely csak ehhez a kithez használható, műanyagból van, ami számomra nagy előny, mert szeretem a fogaimat. Külön tetszett az alján lévő tölcséres kialakítás, ugyanis alacsony liquid szintnél a porlasztó közelében van a maradék folyadék. A teljes kitnek nagyon jó a fogása az első és hátsó borítás műanyagból van, viszont alumínium keretben. A patron a mod-hoz mágnesesen csatlakozik, ami pont annyira vonzza, hogy ne essen ki (a rázás ellenére sem), de könnyedén leválasztható utántöltéshez. A patronrész levehető, és e-liquid utántöltéskor kell is, és különösen tetszett, hogy kétféleképpen tudjuk elhelyezni, hogy a szánkhoz minél jobban idomuljon. Sok PEN, és POD kategóriájú készülékkel ellentétben, itt elegendő csak a porlasztót cserélni, ami bármelyik GS porlasztóval kompatibilis.

Összegzés

Én alapvetően a boxokra esküszöm, mert ezekben van annyi kakaó, hogy az alapvető szükségleteimet kielégítse. Állítható watt szám, variálható tank-mod kombinációk, de még sorolhatnám tovább, és tovább… De meg kell hogy mondjam, pozitívan csalódtam a Tance Max-ban. Igaz, hogy ezek a dolgok kimaradtak, de termete ellenére elég jó bika van benne.

Ajánlás

Alapvetően kezdő kit-ként tekintek rá, de a teljes leszokás irányába menőknek is melegen tudom ajánlani. A haladót csak azért nem említem, mert egy HW, és EC gőztől is elmarad, bár, ízéről azért ezt nem mondanám.

A tesztben szeplő termék itt vásárolható meg: Vapecentral.hu

 • 10/10
  Dizájn és anyaghasználat - 10/10
 • 9/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 9/10
 • 10/10
  Ár/érték arány - 10/10
 • 10/10
  Íz, és gőz - 10/10
9.8/10

Összegzés

Közel maximális pontszámot adtam mindenhol.  Anyaghasználatból csillagos ötös, kinézetre nekem nagyon tetszik. Ha egy fix 30 W-on működő kütyüről beszélnénk 10/10-es lenne. Nem azt írom, hogy ez probléma, hiszen így is nagyon jó. Ár- érték arányban is nagyon kedvező, gőzben elmegy, ízben hozza kötelezőt, és egy ekkora méretű e-cigihez képest le a kalappal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük