Disco, disco! Eleaf Lexicon kit ELLO Duro tankkal

Előszó

Nem véletlen a cím, mivel a MOD tele van LED fényekkel, amely különböző módokon, különböző színekkel tudjuk előhívni. Maga a tank nem ismeretlen, mivel az ELLO Duro-t használtam már, annyi különbséggel, hogy a palást kapott egy füst dizájnt itt.

Használat

Számomra az ideális teljesítményleadás 50 Watton volt. Nem fullasztott, és óriási gőzt tolt ki magából. Méretben még elmegy kategóriába esik, elfér a zsebbe, de kicsit nehézkes. Erőben nincs hiány, és 50W-on olyan gőz tól ki magából, hogy kevesebb használat mellett elégíti ki az igényeimet, és a 6.5 ml tároló kapacitással az e-liquid közel egy napig kitartott.

Mod

A MOD-ot 10 db LED csík díszíti, amelyek csíkonként 2-3-4 LED-et tartalmaznak, összesen 28 darabból. Azért ezzel már elég jól kitűnünk a tömegből még nappal is, hát még éjszaka… A LED-ek színét, és világítási beállításait sokféleképpen tudjuk változtatni. Menüjét egyszerűen tudjuk kezelni. A tűzgomb 3-szori megnyomásával a teljesítménybeli beállításokat tudjuk változtatni, míg a tűzgomb, és + jel 5 másodpercig való nyomva tartásával a LED, előfűtés, és egyéb beállításokat tudjuk variálni. Ennek a menünek a leírását az iStick Pico S tesztben találjátok.

Tank

A csomagban a tank egy 6.5 ml-es palásttal, és egy HW-M-es porlasztóval van felvértezve. Mellékelve a dobozban egy 2 ml-es palást, és egy HW-N porlasztó van, a töltőkábelen, és a tömítő gyűrűkön, és az angol nyelvű használati utasításokon kívül. A képen is látszik, hogy nagyot dob a füst effekt a paláston, de nem takar annyira, hogy problémás legyen a folyadék. A HW porlasztók híresen jók felhő készítésben, és mivel ezt a tankot teszteltem is már az iStick Nowos-nál, így a dizájn kivételével nincs különbség. Kicsit más íze van így az USA mix e-liquidnek.

Összegzés

Ez a legfeltűnőbb e-cigi az Eleaf készülékek között, és ezen kívül van benne bika is. Itt a készítők olyan készüléket hoztak létre, amely nem csak simán az erejével büszkélkedhet, hanem gondoskodtak róla, hogy ezt láthatóvá is tegyék. Nem mellesleg az ELLO Duro-val még meg is koronázzák, ezért ízben, és gőzben nem lesz hiányunk.

Ajánlás

Mint minden HW-s porlasztót, ezt is inkább a haladóknak ajánlom. A kezdőknek elég egy GS, vagy egy EC porlasztós. A LED-ek, a füst dizájn a tankon nagyon különlegessé teszik az e-cigit, és mindemellett egy vapeléssel felhőt teremtesz magad mellé.

Itt vásárolható meg: Vapcentral.hu

 • 9/10
  Dizájn és anyaghasználat - 9/10
 • 8/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 8/10
 • 7/10
  Ár/érték arány - 7/10
 • 9/10
  Íz, és gőz - 9/10
8.3/10

Összegzés

A külcsínre, és a minőségre sokat adtak, talán súlyban kicsit nehézkes, de nyilván a minőségi anyagoknak megvan az ára. Teljesítményben azért a 235 W-tal bőven ellehetünk. Ha kevés lenne, de erősen kétlem, még mindig ott a MELO 300, ami szintén jól meghajt. Gőzben brutális, és ízben sem rossz, de mint már említettem egy EC-től különbözik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük