A modellalkat! Eleaf iWũ

Előszó

Ez az, amikor találkozunk a régi technikával új köntösben. Szívásra aktiválódik, pici és divatos. Igazi kis divatdiktátor.

Használat

Az eszközön nincs tűzgomb, a patron megszívásával aktiválódik a porlasztás, és viszonylag nagyot kell szívnunk ahhoz, hogy ezt elérjük. Az igényeimhez a 6 mg-mos erősségű folyadékot erősítenem kellett 50-50% arányban 12 mg-mos folyadékkal. Méretéhez és teljesítményéhez képest viszonylag nagy gőz képződik, de a folyadék ízéből szinte semmit nem éreztem. Bár hozzáteszem, hogy az általam használt e-liquidnek enyhe az íze, de ebből semmi nem jött vissza.

Mod, és tank

Az egész iWũ 3 részből áll. A patron (2ml), az akkumulátor rész (15W) és a burkolat, ami összefogja a kettőt. Egyszerű technika, könnyű szétszedni az elemeket. Viszont a porlasztót külön nem lehet cserélni, csak kompletten a patront. Bár vannak fent Youtube videók, és külön is lehet kapni porlasztót, mégsem érdemes vele szenvedni, mert a patron ára a porlasztóval vetekszik. Az eszköz alján egy LED világítás jelzi, hogy működésbe lépett, amely 4 különböző színben tud világítani. Zöld, ha a töltöttségi szint 60-és 100% között van, narancs, ha 30-és 59%, kék, ha 10-és 29,% és piros, ha eléri a kritikus töltöttségi szintet, ami 9% alatti.

Összegzés

Őszinte leszek, ez nem egy igazi Vaper e-cigi. A maga 15 W-jával, és a 2 ml-es tankjával, a régóta cigizőknek, vagy e-cigizőknek nem javasolt a használata, mert egyszerűen nem elégíti ki a szokásaikat.

Ajánlás

Olyanoknak ajánlom, akik a leszokásnak annyira a végén járnak, hogy elegendő számukra egyszer-egyszer egy kis szívás, vagy azoknak, akik kikísérik a kollégájukat, vagy haverjaikat a dohányzóhelyre, de nem akarnak cigizni, de azért valamit mégis csinálnának ott.

 • 9/10
  Dizájn és anyaghasználat - 9/10
 • 5/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 5/10
 • 6/10
  Ár/érték arány - 6/10
 • 6/10
  Íz, és gőz - 6/10
6.5/10

Összegzés

Ez a legkompaktabb e-cigi amivel valaha találkoztam, de sajnos ez egy vapernek kevés, mérete nagyon kicsi, teljesítménye pedig alacsony. MTL-ként sem lehet használni, mert az aktiválásához nagyot kell szívni, és emiatt rögtön tüdőre megy.  Gőzben jó, ízben nem annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük