Ettől feljebb nincs! Eleaf iStick Tria ELLO S tankkal (kit), és MELO 300 tankkal is

Előszó

Ebben a tesztben eltérek a hagyományos szett elemzésétől, mivel a mod maximális teljesítményét egy másik Elelaf tankkal tudjuk csak kihasználni. De természetesen megnézem mit tud az ELLO S HW3-mas porlasztóval is, amelynek 50-130 W-ig van a leterheltségi intervalluma.

Használat

A kit tartalmaz egy iStick Tria modot amely 3 db 1860-es akkumulátor befogadására képes, és egy olyan tankot (ELLO S) is, amely 2 milliliteresről átalakítható 4 ml-esre. Itt a zsebbarát tulajdonságnak nincs jelentősége, mert óriási maga mod, a tank minimális hosszemelkedése már úgyis mindegy.
Brutális teljesítmény, brutális gőz, a poén, hogy ettől van egy fokkal feljebb.

Mod

A mod mérete nagynak mondható, de, aki be tudja áldozni ezt a problémát, kap egy igen szívós, strapabíró, jó teljesítményt leadó készüléket. Több tankkal is kipróbáltam, és tényleg egyenletesebben adja le a teljesítményt, mint pl.: egy iStick Pico. Az első a gyári HW3-mas porlasztós (3 hengeres) ELLO S tank, egy MELO 3- mas EC 0,3-mas , és a csúcskategóriás MELO 300-assal is, amely egy sextuple (6 hengeres). Minden olyan tank ráfér, amely 25 mm átmérőn belül van, tehát a nagyobb kategóriások is. A menüjében a hagyományos funkciók érhetők el, amit a Tudásbázis menüpont alatt találhattok meg. Ehhez a Watt számhoz viszont már aksi is kell.

Egy adapter segítségével az eszköz ragyogóan használható power banként is. (sajnos a KIT nem tartalmazza.)

Tank ELLO S

Mint ahogy írtam, az ELLO S gyári beépített porlasztója egy HW3, de a KIT tartalmaz egy HW4-est is ami már a 4 hengeres. Kialakításra az ELLO T-hez áll a legközelebb, de a verzió kicsit szögletesebb, robusztusabb. A mod is nagyban hasonlít rá, ezért illik egymáshoz a kettő. Az utántöltés itt is egyszerű, csak oldalra kell csúsztatni a tankot. A drip, azaz a kupak rész műanyag, amit a fogak jobban szeretnek az alumíniumnál, de a passzosabb kialakítás miatt a tankrész felnyúlik, így kisebb az esély az elhagyáshoz is.

Tank MELO 300

Ez az a tank, amely ezzel a moddal a lehető legmagasabb teljesítményt képes leadni, amely 300W. Ezt a kombinációt tényleg csak azoknak ajánlom, akik felhőt szeretnének csinálni. Ezzel hozzá lehet járulni a biológiai körforgáshoz. 🙂 Komolyra fordítva a szót, ezt a kombinációt egy kezdő tüdő nem bírja el. Mivel minimum 100 W-on kell üzemeltetni, ezért a magas teljesítményleadást el sem lehet kerülni.

Összegzés

Itt a méret a lényeg, a mod minden előnnyel rendelkezik, amivel csak lehet: kiegyensúlyozott teljesítményleadás, óriási power kapacitás, mert akkora tartalék van benne, hogy elbírja az Eleaf legerősebb tankját. Akinek nem fontos a kis méret ezt válassza.

Ajánlás

Ez az eszköz a haladó, és a MELO 300-as tankkal keményebb e-cigiseknek való. Ezt nem ajánlom kezdőknek, mert magasabb gőz magasabb nikotinkoncentrátumot eredményez. Ezzel az eszközzel könnyebb túladagolni magunkat.

Itt vásárolható meg: Vapecentral.hu

 • 9/10
  Dizájn és anyaghasználat - 9/10
 • 6/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 6/10
 • 8/10
  Ár/érték arány - 8/10
 • 10/10
  Íz, és gőz - 10/10
8.3/10

Összegzés

A külcsín, és a méret egy az egybe türközi a teljesítményt és a képességét a készülék. 300 W-ot nehéz überelni, de ehhez a méretet be kell áldozni. Maga a készülék nem túl drága, de ha a 3 jó minőségű akkumulátort is bele vesszük ami egy SONY VTC6-ból 4000Ft/db akkor már borsosnak tűnik. Az gőz  magáért beszél, az íz világa tipikus HW porlasztós, még a MELO 300-zal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük