A brutalitás elmélete! iStick Pico S ELLO Vate tankkal

Előszó

Meg kell hagyni kitettek magukért, amikor ezt az e-cigit létrehozták. Első ránézésre bivaly, méretben nem sokkal nagyobb egy iStick Pico 75 W-nál, súlyban ezt már nem mondanám.  Az Eleaf honlapja szerint is egy sportkocsi ihlette ezt az e-cigit. A gőzről, és ízről pedig egy ELLO Vate tank gondoskodik, amely HW porlasztókkal kompatibilis.

Használat

Használat során a gőzölésnél, és a íznél is a HW porlasztó előnyeit élvezhetjük. Rettentő jó ízvilág, és gőzfelhő. Én személy szerint ezt az e-cigit 6mg-os erősségű folyadékkal használtam keverés nélkül.  A technológia magárt beszél, ugyanis a teljesítményt 0-100 W-ig tizedes szinten lehet állítani, a hagyományos menürendszer a szokott módon hívható elő (3 x tűzgomb), viszont a pluszt amit rejt a készülék, másképp kell elővarázsolni.

Mod

A mod kompatibilis a szokásos 18650-es akkumulátorral, és beletehető egy 21700-as nagyságú is. A kisebbik aksi csatlakozásáról egy gumis közbenső alkatrész gondoskodik, amely könnyedén ki is vehető. Fogásra kézre esik a tűzgomb, és az akkumulátor tartó csővel átfogva minőség érzetet kölcsön a használójának. Energiafogyasztása pedig kedvezőbb, mint egy hagyományos iStick Pico 75W-nak. így az iStick Pico “Sport” lekörözi a kistestvérét mindenben. Kivéve súlyban.
A plusz menüt a mínusz gomb, és a tűzgomb együttes megnyomásával hívhatjuk elő, amelyeknek a jelentései lent láthatók.

Kilépés a menüből.

A használatból eredő információk között ki tudjuk választani a “PUFF” hányszor eregetünk gőzt, “TIME” hány mp- ig gőzöltünk, “AMP” hány amper feszültséget vesz fel a készülék. Ezek megjelennek a képernyőn is.

Energiatakarékossá tudjuk tenni ha a “lopakodó üzemmódot” bekapcsoljuk.

A reakcióidőt tudunk vele csökkenteni, hogy hamarabb felmelegedjen a porlasztó.

A logó megjelenését, és eltüntetését tudjuk vele változtatni.

Az aksitároló, és a készülék közötti LED világítást tudjuk változtatni. A Def [default] a vegyes, a Red [red] piros, gre [green] zöld, Blu [blue] kék, Cya [cyan] cián, Yel [yellow] sárga, Pur [purple] rózsaszín, és az off-al ez kikapcsolható.

A már előre feltelepített, és akár később letöltött rendszer frissítések között tudunk ugrálni.

Az akkumulátor állapotát láthatjuk.

Tank

Az ELLO Vate, és az ELLO Duro között nem sok különbség van. Nagyjából egy-két esztétikai, és 2 mm nagyobb méret különbség jellemezi az ELLO Vate-et. A 6.5 ml-es e-liquid tároló kapacitása önmagában is nagyszerű, de a gyors utántöltéshez oldalra csúsztatható felsőrésszel kiváló tanknak minősül az ELLO Vate. Jól néz ki a mod dizájnjával. Az viszont tény, hogy sűrű folyadékkal ajánlom a használatát, mert én elég híg folyadékot használok, amivel enyhe szivárgást véltem felfedezni zsebben. Valószínűleg a hőtágulási ellenállása nem túl jó, mert ezt a tankot télen teszteltem, és kapott hideget, meleget szó szerint.

Összegzés

Szerettem használni, mindenki megbámulta ezt az e-cigit mikor kivettem a zsebemből, különösen sötétben, amikor a sejtelmes LED világítás jobban látszódik. Igazi sportkocsi feelingje van, mint amikor lóbálod a Maseratid kulcsát a kezedben. Az enyhe folyástól eltekintve minden igényemet kielégítette.

Ajánlás

Azoknak ajánlom, akik egy profi e-cigit szeretnének használni, és mindezek mellett egyéniségek szeretnének lenni.

Itt vásárolható meg: Vapecentral.hu

 • 10/10
  Dizájn és anyaghasználat - 10/10
 • 9/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 9/10
 • 8/10
  Ár/érték arány - 8/10
 • 8/10
  Íz, és gőz - 8/10
8.8/10

Összegzés

Nem sokkal nagyobb mint egy iStick Pico, és anyagában érződik, hogy ez egy felső kategóriás e-cigi. A 100W-os teljesítménnyel a legtöbb HW porlasztókat lefedi, így a ködfelhő készítők is örömüket lelik benne. Az ízre tipikus HW porlasztós

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük