Minden egyben! iJust X

Előszó

Létezik egy iJust széria az Eleaf világában, és ebből a legérdekesebb az iJust X készülék. Tudni kell, hogy minden iJust készülék fix teljesítmény leadásra képes, tehát nincs állítási lehetőség. Az X nagy előnye, hogy nem rúd alakú a többi iJust-okhoz képest. Ennek ellenére a hozzá legközelebb álló készülék az iKonn Total kit.

 

Használat

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ennél a készüléknél KÖTELEZŐ a porlasztó előcsepegtetése, berakás előtt. Ha ez nem történik meg, akkor a porlasztó szárazon ég, és ezzel pillanatok alatt tönkre lehet tenni az EC porlasztókat. A csomag kibontásakor észrevettem, hogy nincs beépítve porlasztó, nekünk kell kibontani. Az alsó fekete kupakot kell kicsavarni, és abba kell beletekerni a már bőven e-liquiddel eláztatott porlasztót. A felsőrész lecsavarásával sosem középre, hanem a szélen lévő lyukba kell tölteni a folyadékot. Nem volt szükség hígítani a 6 mg-os e-liquidet.

Mod/Tank

Kialakításban egyedi megjelenést kölcsönöz a két rúd forma, amelynek nincs kijelzője. Mint említettem, nincs külön tank rész, egyben van a mod, a tank, és az akkumulátor is. Méretben nem túl nagy, de nem is kicsi (az iKonn magasságban kisebb 19mm-rel). De ehhez tartozik egy 3000 mAh-ás beépített aksi, és egy hihetetlennek tűnő 7 ml e-liquid tárolórész. Levegőztető állító alkatrész nincs. 2 szín szolgál visszajelzésre. Kék, ha porlasztás történik, kék villogás, ha merül az aksi, piros töltés alatt, és egyszerre világ a kék és a piros, ami egy lilás színt kölcsönöz a készüléknek, ami a folyadékszint ellenőrző résznél látható. A folyadék egy adagolón keresztül kerül a porlasztóhoz. Ehhez a készülékhez is EC porlasztókat lehet használni (mint a MELO-kba). A szipka itt alumíniumból van.

Összegzés

Érdekes kit, minden van benne, de mégis hiányzik egy-két dolog. Nincs levegő állító rész, nincs állítási lehetőség, és súlyban nehéznek mondható. Ennek ellenére viszonylag kis összegért kapunk egy jó minőségű eredeti Eleaf terméket.

Ajánlás

Ezt a készüléket kezdőknek ajánlom, akiknek van egy bevált folyadéka, amit csak beletölt és használ. Kevesebb utántöltést igényel a nagy folyadéktároló rész miatt. Valamint javaslom azoknak, akinek nincs nagy igénye, hogy testre szabja e-cigijét, de mégis szeretne egy jó kit-et.

Itt tudod megvásárolni: Vapecentral.hu

 • 6/10
  Dizájn és anyaghasználat - 6/10
 • 8/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 8/10
 • 9/10
  Ár/érték arány - 9/10
 • 7/10
  Íz, és gőz - 7/10
7.5/10

Összesítés

A teljes szett alumíniumból van, és sajnos ott is ahol nem kellene (szipka). Viszont fogásra jó minőség érzetet kölcsönöz, de nehéz is. Ár-érték arányban nem egy rossz termék egy e-cigiért. Az teljesítmény állítási hiány miatt, reggelente el kell egy 0-ás keverés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük