Kerek egész! Eleaf Invoke 220W ELLO T

Előszó

A doboz kibontásakor észrevettem, hogy van a kithez plusz egy nagyobb palást, és hozzátartozó kiegészítő. Azonnal át is építettem a tankot 2 ml-ről 4 ml-esre. A mod lekerekített szélei miatt egy nagyon jó zsebbarát e-cigarettát kapunk, nem mellesleg az új generációs ELLO tankok már HW porlasztókkal vannak felszerelve, amik már magasabb watt számon dolgoznak.

Használat

Mint már említettem, átépítettem a tankot, de sajnos az átépítés során a felső kis o-gyűrű elszakadt, így a tartalékot fel is kellett használom. 50-130W-ig van  az ideális égési tartománya a porlasztónak, de csak 80W-on tudtam a megfelelő gőzt előállítani és a számomra kellemes ízérzést elérni. Ezért ilyen watt számon hígítanom kellett a  6 mg-os e-liquidet 0-ással 20%-ban.

Mod

A mod fő jellemzője, hogy a szélei lekerekítettek, ennek ellenére mérete nem túl nagy, és mégis 220W teljesítmény leadásra képes. A mod a kijelzőn kívül  alumínium borításból van, így ez nagyon jó minőséget kölcsönöz a használójának.  A méret/teljesítmény verseny abszolút nyertese. 2 db 18650-es akkumulátorral működik. Példaértékű menürendszere van, és a kezelhetősége is kifogástalan, amit egy 1.3″-os kijelzőn jól láthatunk. Nem kell gombkombinációkon agyalni, a háromszori tűzgomb megnyomásával egy teljesen egyértelmű menürendszer jön elő. Plusz, ezen a készüléken is előhívhatunk olyan érdekességet, amiből információkat nyerhetünk, hogy hogyan használjuk a készülékünket, sőt a két akkumulátor a cellaadatokat külön-külön jelezi ki. Extra még benne, hogy a hozzáadott adapterrel, adatbank ként is funkcionálhat.

Tank

Az ELLO T DL kategóriába tartozik, szerencsére ezt is lehet MTL módban használni, minden probléma nélkül. A gyárilag beépített HW3 130W-ig, a hozzá kapott HW4 pedig 110W-ig terhelhető. A HW, és az utána található szám a porlasztókban lévő szálak számát jelöli. Tehát gőz hiányában nem szenvedünk. Külön öröm volt számomra a 2ml-ről 4ml-esre való átalakítási lehetőség. A felső szipkarész műanyagból van, ami itt kapott egy kis szoknyát is, ami nem csak dizájn szempontjából jobb a hagyományosnál, de a szánkkal is jobban fel tudjuk mérni meddig ér a drip. Az e-liquid utántöltéshez a felső alumínium részt kell letekerni.

Összegzés

Erős kis kit ez az Invoke, csak kerekített formával találkozhatunk, ami egyedivé teszi ezt a készüléket. Jó tankkal van felszerelve, luxus kategóriás elektromos cigi.

Ajánlás

Az MTL módban való működése miatt kezdők is használhatják, habár a magas minimális watt szám miatt necces. Ha valaki hosszútávra tervez e-cigizni, ezt a terméket ajánlom, mert ezt haladó szinten élvezet lesz használni. A megvásárolható porlasztók között pedig széles skálán tudunk kedvünkre választani, amelyek kis és magas watt számok között jól mozognak.

Tank kompatibilitás

MELO széria
LEMO széria
ELLO széria
Lyche

 • 10/10
  Dizájn és anyaghasználat - 10/10
 • 10/10
  Zsebbarát/teljesítmény - 10/10
 • 7/10
  Ár/érték arány - 7/10
 • 7/10
  Íz, és gőz - 7/10
8.5/10

Összesítés

Nem tudok belekötni a dizájnba, és az anyaghasználatba, ráadásul ekkora méretben a legjobb értékelést kapja tőlem. Árban kicsit drágább a készülék, és a HW porlasztók is, mint például az EC2-esek. Ízben és gőzben 90W-on értem el az optimális használatot, ami alapvetően csak az aksik használata miatt problémás, ugyanis nagyobb teljesítményleadás, nagyobb fogyasztást jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük